top of page

Integrale lichaamsmassage

Tijdens een behandeling bij Totally-U zullen Oosterse en Westerse technieken door elkaar worden gebruikt en zal het lichaam volgens het holistische principe (als één geheel) worden behandeld. Klachten worden vanuit verschillende invalshoeken benaderd. 

Alle onderdelen van het lichaam staan met elkaar in verbinding; fysieke klachten hebben vaak een psychische oorzaak en andersom. Dit kan in de praktijk betekenen dat er niet alleen behandeld wordt op plaatsen waar de klachten zich bevinden. 

 

Klassieke massages (Westerse oorsprong)zijn vooral gericht op de spieren en hebben een ontspannende werking, waardoor klachten op fysiek, mentaal en emotioneel gebied kunnen verminderen. Totally -U combineert de Westerse visie met de Oosterse door middel van Energetische massages. Veel van de massagevaardigheden die hierbij aan bod komen vinden hun oorsprong in traditionele Oosterse geneeswijzen; o.a. drukpuntmassage (Shiatsu) waarbij meridiaanpunten worden gestimuleerd om de levensenergie vrij te maken.  

 

Een massage kan vele reacties oproepen, zowel lichamelijk als emotioneel. Een aanraking kan blokkades omver werpen waardoor zowel het bloed als de energie weer kan doorstromen. Vaak is er direct een verlichting van de klacht voelbaar maar soms kan een klacht eerst verslechteren voordat deze verbetert. Dit alles is geheel normaal en kan bij iedere cliënt weer anders zijn.

Praktische Informatie

  • Voorafgaand aan de eerste behandeling zal er een kort intake-gesprek plaatsvinden waarbij diverse gegevens worden ingevuld op een cliënt formulier. Aan de hand hiervan zal een behandelplan worden gemaakt.

  • Iedere volgende behandeling start en eindigt met een kort gesprek. Alles wordt in een eigen dossier bijgewerkt.

  • Een behandeling is inclusief voor- en nagesprek. Dit zit in de massagetijd inbegrepen.

  • Behandelingen kunnen vergoed worden. Zie hiervoor bij de pagina "Tarieven & Vergoeding"

  • Alles draait bij uw bezoek om U en uw totaal ervaring. Daarom is vertrouwen, integriteit en respect een van de basisvoorwaarden binnen mijn praktijk. Alle besproken informatie blijft dus vertrouwelijk.

  • Gelieve voor de afspraak te wassen/douchen zodat u schoon op de massage tafel verschijnt.

  • Behandelingen worden op het lichaam gegeven (meestal met olie). Onderbroek/slip blijft aan.

  • U hoeft zelf niets mee te brengen, Totally-U zorgt voor de handdoeken.

  • Na afloop van de behandeling rust u even alleen uit op de behandelkamer, waarna u een glas water zal worden aangeboden. Veel drinken is van belang voor het afvoeren van de afvalstoffen die vrij komen!

  • Behandelingen kunnen via bankstorting worden afgerekend. U krijgt de factuur per e-mail.

Annuleren?

Mocht u om een bepaalde reden niet kunnen op een geplande afspraak, kunt u deze tot uiterlijk twee dagen voor de afspraak kosteloos verzetten. Ik wil u vragen dit zo spoedig mogelijk te doen zodat ik eventueel een andere cliënt kan inplannen. 

Annulering de dag voor de afspraak wordt 50% in rekening gebracht. Een annulering op de dag zelf wordt volledig in rekening gebracht.

Afspraak maken?

Maak een Afspraak bij Totally-U - Telefonisch of door te klikken op de onderstaande knop die u naar een contactformulier zal verwijzen!

Mijn praktijk

Burg. Damsstraat 41, Tilburg

5037 NP Tilburg

Bellen

06 - 478 34 772

bottom of page